fbpx
  • nederlandse versie camping het loo
  • duitse versie camping het loo

 

 
 
 

We hebben 2 soorten chalets op ons park, te weten onze eigen verhuurchalets (ca. 40m2) én luxe waterchalets (ca. 85m2).

De chalets worden op recreatieve basis verhuurd daarom dient u altijd op een ander adres uw woonadres te hebben.

 

Verhuurchalets

Deze verhuurchalets worden alleen voor langere termijn verhuurd, 1 maand opzegtermijn. De verhuurchalets zijn voorzien van een gas-, water-, riool- en elektra-aansluiting, alle verhuurchalets hebben een eigen tuin met terras, een opbergruimte met wasmachine- en wasdroger aansluiting en een eigen parkeerplek.
Om uw was te doen kunt u ook van onze verwarmde wasserette gebruik maken.

De verhuurchalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen, hebben 2 slaapkamers inclusief bedden, een woonkamer met open keuken en een badkamer met toilet en douche. De verhuurchalets zijn ongemeubileerd. Huisdieren zijn WEL toegestaan, er mag NIET gerookt worden in de verhuurchalets.


Luxe Waterchalets

De luxe waterchalets verhuren wij voor eigenaren voor korte en lange termijn. De luxe waterchalets zijn voor 4, 5 of 6 personen, hebben 2 of 3 slaapkamers, airco, internet en televisie. De luxe waterchalets zijn geheel gemeubileerd. Alle luxe waterchalets hebben een eigen tuin met terras, opbergruimte en een eigen parkeerplek. De meeste waterchalets zijn voorzien van een wasmachine en droger. Om uw was te doen kunt u ook van onze verwarmde wasserette gebruik maken. Er mag in de waterchalets NIET gerookt worden en ook zijn huisdieren NIET toegestaan. Let op; de einddatum van de huurperiode staat vast.

 
 
Wij maken gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?