Paulien en Bert Vink

Sinds 2013 baten Bert en Paulien Vink Horeca 't Loo uit. Onderstaand vertellen zij over Horeca 't Loo en wat het u te bieden heeft.

Bert Paulien Vink sPaulien en Bert Vink aan het woord:

"Wij heten u graag welkom bij Horeca ’t Loo!


Gelegen aan de Kraaijenbergse plassen in Linden, nabij Cuijk, ligt onze horecazaak, waar het motto geldt: “Gezelligheid kent geen tijd”.
Rondom de plassen bevindt zich een uitgestrekt en prachtig natuurgebied, bij uitstek geschikt voor watersporters, wandelaars en fietsers.

Naast ons café annex zaal en cafetaria beschikken wij over een groot, rolstoeltoegankelijk terras, waarvan een gedeelte overdekt en verwarmd is.
Het terras biedt plaats aan 100 personen, wat het uitermate geschikt maakt voor ook grotere groepen.
Daarnaast biedt Horeca ’t Loo de unieke mogelijkheid om tijdens uw verblijf bij ons geheel gratis uw elektrische fiets op te laden, zodat u na een heerlijk drankje of hapje, geheel verzorgd uw reis kunt voort zetten.
Naast het rolstoeltoegankelijke terras beschikken wij ook over een volledig geoutilleerd invalidentoilet.
Grenzend aan ons terras bevindt zich een grote speeltuin, waarin kinderen naar harte zich kunnen uitleven terwijl de ouders genieten van de Brabantse zon.

Wij hanteren ruime openingstijden; in het seizoen zijn wijn iedere dag geopend van 10.00 tot 24.00 uur.
Op de zondag zijn wij speciaal al vroeg (vanaf 9.30 uur) geopend voor de fiets- en toerclubs.
Naast diverse soorten koffie, thee en gebak hanteren wij een overheerlijke lunch- en dinerkaart, waarbij u de keuze heeft om zowel buiten op het terras als binnen in ons gezellige café te eten.

Wij gebruiken puur en alleen verse en streekgebonden ingrediënten in onze menu’s, en passen onze kaarten aan de tijd van de seizoenen aan.
In de zomer breidden wij onze drankkaart uit met verschillende bieren van de tap, heerlijke seizoen wijnen en gezonde smoothies.
Ons cafetaria heeft een scala aan eersteklas snacks en een uitgebreid ijs-assortiment.
Wat ook bijzonder is dat wij op mooie en warme dagen niet alleen het terras bedienen, maar dat wij ook met onze eigen “ijskar” op gezette tijden de gasten op de aanliggende stranden van een ijsje of koude drank kunnen voorzien.

Voor zowel camping-, camper- en vaargasten heeft Horeca ’t Loo een broodjesservice tijdens het seizoen, welke door ons iedere morgen vers worden afgebakken.

Naast de mogelijkheid om bij ons te eten en te drinken vinden wij het ook leuk om op diverse momenten onze gasten te verblijden met “muzikale” omlijsting, zowel op het terras als binnen in ons café – zaal. Kijk hiervoor in onze agendaDaarnaast bieden wij een breed assortiment aan “feest” mogelijkheden. Is het nu een verjaardag, receptie, jubileum, vergadering, kinderfeest of zo maar een feest? Horeca ’t Loo maakt er voor en met u een onvergetelijke gebeurtenis van.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs en laat u vrijblijvend informeren.
De koffie staat altijd voor u klaar!"

Vriendelijke groeten,
Paulien en Bert Vink & team Horeca ’t Loo

 

 

.