't Loo

Sinds 2013 baten Bert en Paulien Vink Horeca 't Loo uit.

Horeca 't Loo, het hele jaar door gezelligheid!

U vindt Horeca ’t Loo aan de Kraaijenbergse Plassen in Linden, nabij Cuijk in Noord-Brabant. De Kraaijenbergse plassen is een watersportgebied van circa 400 hectare met een prachtig natuurgebied, bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars.

U kunt bij ons het hele jaar door terecht kunt voor koffie met gebak, lunch of zelfs diner. Dankzij ons deels verwarmde terras, kunt u ook in de herfst of winter genieten van al het natuurschoon van de Kraaijenbergse Plassen.

Wanneer u een fiets- of wandeltocht maakt, is Horeca ’t Loo uw plek om even pauze te houden. Ook kinderen zullen zich prima vermaken bij ons, in onze speeltuin met grootformaat luchtkussen. Ontspannen, plezier maken, heerlijk eten en drinken, dat staat voorop bij Horeca 't Loo.

Gezelligheid kent geen tijd: wij zijn in het seizoen elke dag geopend vanaf 10 uur ’s ochtends. Op zondag kunt u al extra vroeg genieten van koffie met appeltaart! Dan zijn we speciaal voor fietsclubs en toerclubs al vanaf 9.30 uur geopend.

Ons terras is tot middernacht geopend.

Onze openingstijden kunnen door weersomstandigheden soms afwijken. Bekijkt u daarom van tevoren op deze website onze actuele openingstijden.

 

Graag tot ziens bij Horeca 't Loo!

 

Bert & Paulien Vink en team

 

.