Oplaadpunt electrische fiets

Als klant kunt u GRATIS uw fiets accu of batterij opladen bij Horeca 't Loo.
Zo laad u de accu op, terwijl u zelf lekker een kopje koffie drinkt of een lunch nuttigt. Daarna kunt u weer bijgetankt op pad!

Pauzeplaats & oplaadpunt voor uw electrische fiets

De elektrische fiets is een gewone fiets met een elektrische hulpmotor en een oplaadbare accu. U kunt er met en zonder motorische aandrijving op fietsen. De electrische fiets geniet in Nederland sinds enkele jaren tijd een enorme populariteit.

NU.nl bericht in februari van dit jaar dat bijna 1 op de 5 (19 procent) van alle verkochte fietsen in Nederland vorig jaar een elektrische fiets was. De populariteit van elektrisch aangedreven fietsen toont volgens de brancheverenigingen aan dat ze een steeds serieuzer alternatief vomen voor woon-werkverkeer. ''Daarnaast past het gebruik van de (elektrische) fiets in de duidelijk waarneembare trends van fitness, gezondheid, milieubewustzijn en een vitale leefstijl'', stelt RAI Vereniging in het nieuwsbericht.

Wanneer u de trotse bezitter bent van een electrische fiets, weet dan de weg naar Horeca 't Loo aan de Kraaijenberges Plassen te vinden: geniet van een heerlijke kop koffie of thee op ons ruime terras, terwijl u gratis uw fiets oplaadt!

 

oplaadpunt electrische fiets cuijk

 

.