Kraaijenbergse plassen

Aan de Kraaijenbergse Plassen is het gehele jaar door goed toeven voor jong en oud!

Kraaijenbergse plassen: goed toeven!

De Kraaijenbergse plassen is een populaire bestemming voor toeristen, dagjesmensen en lokale bewoners. Dit watersportgebied van 400 ha is gelegen te Linden bij Cuijk en ontstaan als gevolg van zand- en grindwinning. Het gehele jaar door is het er heerlijk toeven in dit uitgestrekte natuurgebied: wandelaars en fietsers genieten van elk seizoen. Wilt u in het lente- en zomerseizoen langer verblijven in deze prachtige omgeving, dan kunt u op Camping 't Loo terecht.

Watersporters kunnen zich naar hartelust uitleven. U kunt het water verkennen per boot of kano. Sloepen zijn te huur via de receptie van Camping 't Loo.

Bij mooi weer wordt er volop gezwommen. Er is een heerlijk strand en zelfs een kindervriendelijk strand. 
Ook is er een jachthaven, wat tevens passantenhaven is. 

Horeca 't Loo : gezelligheid kent geen tijd

Gelegen aan de Kraaijenbergse plassen is Horeca 't Loo, waar gezelligheid geen tijd kent!

Op het grote (deels verwarmde) terras van Horeca 't Loo kunt u genieten van koffie of thee met gebak of verse broodjes. U kunt hier lunchen en dineren. Jonge kinderen? Zij vermaken zich prima in de ruim opgezette speeltuin, terwijl u op het terras geniet van uw drankje en hapje.

Gastvrij

Horeca 't Loo is zeer gastvrij. Het hecht waarde aan een goede toegankelijkheid. Zo is het rolstoeltoegankelijk en biedt het ruime parkeergelegenheid. Ook beschikt Horeca 't Loo over een oplaadpunt voor electrische fietsen.

Horeca 't Loo kent ruime openingstijden. In het seizoen is Horeca 't Loo dagelijks geopend van 10.00 tot 24.00 uur. Op zondagen kunt u zelfs al vanaf 9.30 uur een kop koffie komen drinken! 

Bekijk hier de actuele openingstijden >>


 

.