Zakenlunch of-meeting

Zakenlunch in de omgeving van Cuijk? 

Wanneer u een zakenlunch wilt gebruiken in de omgeving van Cuijk kunt u kiezen voor Horeca 't Loo aan de Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk. Horeca 't Loo is gelegen nabij een bedrijventerrein in Cuijk en daarmee de locatie bij uitstek voor uw zakenlunch of -meeting. 

Horeca 't Loo is gelegen Hardweg 10 te Linden bij Cuijk.

Sfeervol en smakelijk lunchen

In een sfeervolle omgeving nabij de Kraaijenbergse Plassen bieden wij u de lekkerste lunchgerechten voor uw en uw collega's, klanten, zakenpartners of andere zakenrelaties. 

Of u nu een snelle lunch of een wat langer verblijf wenst, u geniet altijd van de heerlijke lunchgerechten van onze kaart. U kunt daarbij kiezen uit warme of koude lekkernijen, waaronder de heerlijkste sandwiches. Wij werken met verse, streekgebonden producten. En dat proeft u!

Ook voor koffie of een borrel na uw zakenlunch kunt u bij ons terecht. Aan onze drankkaart is veel aandacht besteed. Wij hebben bovendien oog voor goede wijnen. Het proeven waard!

U kunt bij ons uw zakenlunch gebruiken van dinsdag tot en met vrijdag.

Ook voor uw zakenmeeting, personeelsfeest of teamuitje!

Ook voor een zakelijke bespreking, zakelijke presentatie, personeelsfeest, teamuitje of een andere zakelijke meeting kunt u terecht bij Horeca ’t Loo nabij Cuijk. Wij beschikken onder meer over een af te sluiten ruimte en de mogelijkheid tot het samenstellen van uw eigen arrangement.

Wij verwelkomen u graag bij Horeca 't Loo!

 

 

.